Плануючи запуск центрального виробництва або масове харчове виробництво найкращим рішенням буде комплексний проєкт. Усе необхідне ми зможемо обрати разом з вами з нашого портфелю партнерів, які є лідерами ринку серед виробників. Серед них можемо виділити:
1. Португальська компанія SOMENGIL є одним зі світових лідерів серед виробників мийних камер. MultiWasher від Somengil – промислова мийна машина з покращеними характеристиками. Яке б завдання не стояло перед вами, MultiWasher успішно впорається з нею. Каструлі, тарілки, таці, візки для супермаркету і багато іншого можна помити в одній машині.
Чому варто обрати саме MultiWasher?
‧ споживає на 2/3 менше води. За один цикл миття машина споживає до 5 літрів води;
‧ споживає на 70% менше мийного засобу;
‧ на 100% екологічно безпечна;
‧ займає мінімум площі.
Галузі, де MultiWasher може покращити процеси миття: виробництво м'ясної та рибної продукції, виробництво продуктів харчування, молочна промисловість, роздрібна торгівля, кейтеринг, логістика, плодоовочева продукція, фармацевтика, хлібозаводи та кондитерські фабрики.
2. Фабрика Platinum srl у своєму асортименті представляє всі можливі лінійки обладнання - від маленьких фронтальних машин для миття барного скла до великих тунельних систем (касетного та пальчикового типу) продуктивністю до 10 000 предметів на годину. Крім стандартних машин Platinum srl пропонує рішення для великих підприємств з урахуванням специфічних вимог.
Тунельна машина Platinum srl для миття ящиків це гарне рішення для галузей харчової промисловості, що мають великі обсяги денного завантаження: великі пекарні та кондитерські, рибна або м'ясна галузі, служби кейтерингу, комерційні кухні, підприємства громадського харчування в аеропортах.
3. За більш ніж 40 років роботи компанія Verinox розробила та виготовила системи термічної обробки продуктів для багатьох галузей харчової промисловості. Метою компанії Verinox є створення безпечного та ефективного обладнання, що дозволяє скоротити кількість персоналу та забезпечити точне дотримання та контроль параметрів обробки продуктів.
Verinox пропонує камери для запікання, відварювання на пару, обсмажування, сушіння, копчення, пастеризації, у тому числі камери з контртиском для приготування попередньо упакованих продуктів. Обладнання призначене для обробки м'яса, м'ясної гастрономії, риби, овочів та сирів.
Завдяки рівномірному розподілу температури, високої продуктивності та економії як часу, так і енергії, Verinox гарантує найкращий результат.
4. GS ITALIA постачає обладнання для приготування, дозування та пакування готових страв, соусів, салатів, рису, пасти, суші, овочів, м'яса та риби.
GS ITALIA також випускає лінії для автоматизації виробництва лазаньї, клубних сендвічів, паніні. Лінії для складання сендвічів GS ITALIA, продуктивністю до 7600 штук на годину, можуть включати наступні модулі:
— модуль укладання шматків хліба;
— транспортери з дозаторами для майонезу, олії, соусів, салатів;
— роботизований УЗ ніж для розрізання сендвічів;
— станції для ручного укладання таких продуктів, як сир, шинка та риба.
Автоматизація процесів дозволяє досягти високої продуктивності при збереженні стабільної якості та невеликої чисельності персоналу.
5. Поточне обладнання для швидкого розморожування. Розморожування за лічені хвилини, запобігає втраті вологи та підвищує вихід продукту.
Компанія Stalam розробила обладнання для швидкого розморожування, засноване на радіочастотній технології, яка дозволяє значно знизити втрати вологи та зводить до мінімуму псування продукту через зростання бактерій. Цей швидкий, рівномірний та контрольований метод нагрівання забезпечує велику гнучкість у плануванні виробництва та є ідеальним рішенням для багатьох процесів темперування, пом'якшення та розморожування.
6. Теплове обладнання Firex – це високоякісні сковороди та котли, у тому числі з міксерами, з можливістю приготування у вакуумі або під тиском.
Спираючись на 20-річний досвід виробництва обладнання для професійних кухонь, компанія FIREX є синонімом безпечної, високопродуктивної та інноваційної техніки, яка перетворює кухні громадського харчування на лабораторію смаку.
Фабрика виробляє котли, сковороди та мультиварки різних обсягів, які можуть встановлюватись окремо або вбудовуватись у теплові кухонні лінії від різних виробників.
7. Ми пропонуємо розробку та розрахунок індивідуальних виробничих ліній. Лінії фасування замороженої риби, оброблення риби та м'яса, потрошіння риби, пакування пресервів тощо.
8. Costruzioni Meccaniche Sottoriva з 1944 року виробляє повністю автоматизовані лінії для батонів, формового хліба, чабати, булочок для гамбургерів, хот-догів. Від замісу до укладання на листи.
У системі управління якістю устаткування, що випускається на фабриці SOTTORIVA, широко використовуються передові інформаційні технології, що й дозволяє гарантувати стабільно високу якість продукції.
Найбільш популярною групою обладнання SOTTORIVA є автоматизовані лінії різного призначення та продуктивності.
Залишіть свої дані
і ми Вам зателефонуємо!